Aldrig mere fedtet hud - Sådan!

Fedtet hud skyldes en overproduktion af talg i huden. Det er for det meste gensbestemt, men er ikke desto mindre til gene for mange, der føler, deres hud kan komme til at skinne i løbet af en lang dag. Fedtet hud har også nemmere ved at udvikle bumser og hudorme, fordi den overskydende talg blokerer porerne. Desuden er der også nogen, der finder det irriterende, at deres make-up hurtigt ?forsvinder? fra huden, hvis den er fedet.

Af Max Den 09.05
Aldrig mere fedtet hud - Sådan!
Wirawat Lian-udom


Hvad kan jeg gøre?

Der findes mange gode råd til at afhjælpe fedtet hud. For det første er det vigtigt at rense sin hud både morgen og aften, så man kommer af med det overskydende talg og olie. Det er også vigtigt at holde evt. renseklude eller svampe rene samt at rense sine make-up børster jævnligt, så man ikke ender med at tilføre de samme gamle bakterier til huden igen og igen. Herudover er det vigtigt at se på de produkter, man bruger. En ansigtsscrub er ofte en dårlig idé, da disse kan være med til at stimulere talg produktionen og derved at forværre problemet. Det kan være særlig vigtigt at gå efter de mest naturlige produkter, man kan finde, hvis man har fedtet hud. Mest af alt kan det være en god idé at prøve forskellige produkter og gå efter den, der virker bedst på netop ens hud, fordi alle hudtyper er en lille smule forskellige. Prøv også forskellige make-up mærker, så du også her får et tilfredsstillende resultat, der ikke gør din hud værre.

Køb creme produkter mod fedtet hud billigt online her


De naturlige veje

Udover produkterne er det også vigtigt at drikke masser af vand samt at spise rigtigt. Man skal gå efter grøntsager, frugt og nødder og prøve at gå udenom fedtfyldte madvarer og fastfood. Desuden kan det være en god idé at undgå rygning og alkohol i for store mængder.


Sådan kan man også rense sin hud


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Aldrig mere fedtet hud - Sådan!

  De bedste produkter og metoder mod tør hud

  Tør hud kan være svær at pleje. Den tørre hud opstår ved, at talg produktionen ikke er så høj, og huden derfor har let ved at dehydrere og tørre ud. Generne i forbindelse med denne type hud kan være ..