De bedste produkter og metoder mod tør hud

Tør hud kan være svær at pleje. Den tørre hud opstår ved, at talg produktionen ikke er så høj, og huden derfor har let ved at dehydrere og tørre ud. Generne i forbindelse med denne type hud kan være rødmen, kløe, skallen eller sprækken. Især om vinteren har folk med tør hud svær ved at holde deres hud hydreret, da den tørre luft hurtigt udtørrer huden. I værste fald kan tør hud blive til eksem og derved en rigtig irriterende og grim type hud, så det er vigtigt at holde huden fugtig og smidig, før det kommer dertil.

Af Max Den 09.05
De bedste produkter og metoder mod tør hud
Auntie P


Kost og vand

Den rigtige kost og masser af vand kan som udgangspunkt gøre underværker for en tør hud. Allervigtigst er det at drikke masser af vand, da man på den måde fugter huden indefra. Med hensyn til maden er det vigtigt at få masser af sunde fedtstoffer i form af avocado, mangofrugter og fed fisk. Desuden er det for alle hudtyper en god idé at undgå overdrevent brug af alkohol, som udtørrer huden endnu mere og rygning, som kan ælde huden før tid og gøre den grå og kedelig at se på.

Køb creme produkter mod tør hud billigt online her


Produkter til tør hud

Der findes også et utal af produkter til tør hud, så det kan være en hel jungle at finde frem til det, der virker. Det er vitalt at undgå at tørre huden yderligere ud ved at rense med den for ofte med hård sæbe og renseprodukter. Desuden er en fed creme også en god idé, som man smører på lige efter badet, hvor huden optager cremen bedst. Det kan være en idé at prøve lidt forskellige til man finder frem til noget, man synes virker. Alternativt kan man opsøge en hudekspert og få gode råd til plejeprodukter og cremer til netop ens hud.


Flere metoder mod tør hud


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  De bedste produkter og metoder mod tør hud

  Aldrig mere fedtet hud - Sådan!

  Fedtet hud skyldes en overproduktion af talg i huden. Det er for det meste gensbestemt, men er ikke desto mindre til gene for mange, der føler, deres hud kan komme til at skinne i løbet af en lang dag..