Billig crepejern og Crimping Iron til håret - de bedste tilbud

Finder man computeren frem og googler "melodi grand prix", dukker der uden tvivl billeder op af smukke, unge kvinder iført pallietter, plastik øreringe og glimmer til den helt store guldmedalje. Men en ting, mange af dem også har tilfælles, er den håropsætning, som symboliserede fest og farver dengang - nemlig hår sat med et crepejern. Crepejernet kreerer nogle meget fine, små bølger i håret, som er meget store, krusede og karakteristiske for dengang i de gode gamle dage, hvor gamacher i pink og benvarmere i orange var den allermest hotte mode.

Af Max Den 08.05
Billig crepejern og Crimping Iron til håret - de bedste tilbud
Drew Herron


Hvorfor glemte vi crepejernet?

Dage forbundet med crepejernet og crepehår, leder for mange mennesker tankerne hen på gladere dage uden finanskrise, men med farver og sol, fede 80'er hits og blå øjenskygge.

Køb Crepejern billigt online her


Crepehår uden crepejern

Os kedelige, kommunefarvede skandinaviske piger med sjasket, tjavset, slasket og kedeligt hår, kan sagtens gå og drømme om vildt og voldsomt hår med volumen og krop, som er det, man får med et crepejern, men rundt om i verden er der kvinder, som har crepehår helt fra naturens side og slet ikke behøver lange timer foran spejlet med crepejernet i hånden. Til gengæld ønsker de sig nok fra tid til anden en frisure, som ikke skal bestemmes af kæmpestore krøller og bølger. Men sådan er det. Man vil altid have det, man ikke har eller kan få.
I de afrikanske lande, hvor ?crepehåret? eksisterer fra naturens side, går det under navnet afrohår. Dermed sagt er det langt fra alle afrikanere, der har afrohår og det er selvfølgelig heller ikke alle danskere og skandinaviske kvinder, der har lysebrunt, kedeligt og sjasket hår. Heldigvis!
Men hvis man, ligesom jeg, savner lidt adspredelse i hverdagen, kan man håbe at disse crepejern igen bliver moderne snart, så vi kan få lidt vildt hår at kigge på rundt omkring på gader og stræder.


Sådan bruges et crepejern


Af Max

1 kommentar

  • 1
    egon 07-11-2017

    sikke en lorte side!

Deltag i diskussionen

Kommentar og bedømmelse
Navn*
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
   Karakter


Billig crepejern og Crimping Iron til håret - de bedste tilbud

Et glattejern kan give det nye look

Der er mange kvinder der går og sukker over, at deres hår hele tiden er det samme, og det er måske blevet lidt kedeligt og trivielt med den samme frisure i rigtig lang tid. Har man krøllet hår, så kan..

Billig crepejern og Crimping Iron til håret - de bedste tilbud

Krøllejern giver det eksotiske look

Hvis man går og er træt af sit flade livløse hår, eller at man bare nogle gange ønsker at ændre lidt på frisuren, så kan det være, at et krøllejern kan være den rigtige tilføjelse til det inventar af..

Billig crepejern og Crimping Iron til håret - de bedste tilbud

En føntørrer gør livet nemmere

Hvem kender ikke situationen, mand som kvinde, at man efter badet ikke har nogen funktionel føntørrer, hvilket i den grad opsætter problemer omkring de ting, som man gerne vil nå. Føntørreren har en f..