Billig hårtrimmer og hårklipper - de bedste online

Op igennem 80'erne hørte man meget om de berygtede nynazister, som gik og spredte vold og rædsel i gaderne med deres totalt skaldede isser og med de onde, racistiske og sadistiske skældsord. De var ikke bange for at fatte hårtrimmeren i højre hånd og ellers vinke farvel til selv det mindste hårstrå på hovedet og sige goddag til en spejlblank isse, som gerne indeholder et enkelt barberingssår eller to, da det gerne giver et lidt mere råt og voldsomt udtryk.

Af Max Den 08.05
Billig hårtrimmer og hårklipper - de bedste online
melanie cook


Køb hårtrimmer, trimmer og klipper på nettet

Køb Hårtrimmer billigt online her


Hårtrimmeren er mere end en elektronisk skraber

Men sådan er det ikke længere. Op igennem 90´erne blev det mere og mere moderne at være skaldet på hele kroppen, og derfor har hårtrimmeren gjort sit indtog i det moderne hjem og rykket sig længere og længere op på danskernes ønskelister. Kønsbarberingen har ifølge samfundsnormen ændret sig fra dengang i 60´erne og 70´erne, hvor hårtrimmeren ligeså godt kunne smides i havnen, da væg til væg tæppet hvert fald ikke skulle trimmes det mindste. I dag er det ikke sådan længere. Det er blevet mere og mere moderne at være ligeså glatbarberet som en babynumse, hvor både ben, armhuler og mere intime steder helst skal være ganske fri for hår. Derfor har hårtrimmeren gjort sit indtog i danskerne toiletskabe.

Udover at barbere ben og armhuler, kan hårtrimmeren gøre selv den mest sjuskede person til en udmærket frisør, da det er ganske smart med en hårtrimmer med afstandsmåler, så man ikke kan komme til at klippe en skaldet plet, men at mandehåret bliver flot med en jævn frisure, som ikke ser hjemmelavet ud. Man behøver faktisk ikke at gå ud og spendere flere hundrede kroner på at gå til frisøren, hvis man har en ven med en ferm hånd, som hurtigt kan trimme den vilde busk med en god gammeldags hårtrimmer.


Så nemt bruges en hårtrimmer- Video


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Billig hårtrimmer og hårklipper - de bedste online

  Krøllejern giver det eksotiske look

  Hvis man går og er træt af sit flade livløse hår, eller at man bare nogle gange ønsker at ændre lidt på frisuren, så kan det være, at et krøllejern kan være den rigtige tilføjelse til det inventar af..

  Billig hårtrimmer og hårklipper - de bedste online

  Et glattejern kan give det nye look

  Der er mange kvinder der går og sukker over, at deres hår hele tiden er det samme, og det er måske blevet lidt kedeligt og trivielt med den samme frisure i rigtig lang tid. Har man krøllet hår, så kan..

  Billig hårtrimmer og hårklipper - de bedste online

  En føntørrer gør livet nemmere

  Hvem kender ikke situationen, mand som kvinde, at man efter badet ikke har nogen funktionel føntørrer, hvilket i den grad opsætter problemer omkring de ting, som man gerne vil nå. Føntørreren har en f..