Billig skægtrimmer og skægklipper - de bedste i test

Det har aldrig nogensinde været mere in, end det er lige nu at have et meget prangende fuldskæg ud til begge ører og gerne ned til midt på brystet, hvis det dog kan lade sig gøre. Og det er jo selvfølgelig ikke alle og enhver, der kan gro et skæg, så selv julemanden ville vende sig på gaden. Dog er der alligevel mange af dem, som prøver. Og det ender ikke altid lige godt.

Af Max Den 08.05
Billig skægtrimmer og skægklipper - de bedste i test
istolethetv


Undgå skaldede skægpletter

Mange oplever at have skaldede pletter i skægget, som får det til at se tjavset og slidt ud og det er slet ikke det skovmandsagtige lidt rå look, som er det, de fleste går efter. Det kan være deprimerende ikke at kunne følge moden, fordi ens krop simpelthen ikke producerer en stor nok hårvækst og man får disse meget lidt kønne skaldede pletter rundt omkring på hage og kind.

Køb skægtrimmer billigt online her


Du har en ven i skægtrimmeren

Selvom skægtrimmeren nok ikke står øverst på folks ønskelister i disse år, hvor ens ansigt helst kan være så dækket af hår, som det kan, kan det faktisk hjælpe til at give sneglen og resten af troldmandsskægget en tur med en skægtrimmer. Den kan nemlig fjerne de hår, man groede først, og som hurtigt bliver slidte. Ligesom det gælder for hår på kvindeben, som bliver barberet og senere bliver stridere og stridere, gælder det samme for mandekinder. Skæggene bliver simpelthen stridere og stridere med tiden og på den måde bliver ens skæg fyldigere og mere kraftigt med tiden. Det lyder måske komisk i nogles ører, men hvis du ønsker et stort, smukt, velplejet og kraftigt mandeskæg, skulle du til at klippe det og studse det med din skægtrimmer fra tid til anden. Dermed er det jo selvfølgelig ikke sagt, at det skal klippes helt ned i karsehøjde, for at kunne blive smukt, men ligesom med negle er det altså pænest, når det bliver plejet.


Sådan bruger du en skægtrimmer


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Billig skægtrimmer og skægklipper - de bedste i test

  Krøllejern giver det eksotiske look

  Hvis man går og er træt af sit flade livløse hår, eller at man bare nogle gange ønsker at ændre lidt på frisuren, så kan det være, at et krøllejern kan være den rigtige tilføjelse til det inventar af..

  Billig skægtrimmer og skægklipper - de bedste i test

  En føntørrer gør livet nemmere

  Hvem kender ikke situationen, mand som kvinde, at man efter badet ikke har nogen funktionel føntørrer, hvilket i den grad opsætter problemer omkring de ting, som man gerne vil nå. Føntørreren har en f..

  Billig skægtrimmer og skægklipper - de bedste i test

  Et glattejern kan give det nye look

  Der er mange kvinder der går og sukker over, at deres hår hele tiden er det samme, og det er måske blevet lidt kedeligt og trivielt med den samme frisure i rigtig lang tid. Har man krøllet hår, så kan..