Er du klædt på til vinterens herremode?

Vinteren og det kolde vejr er på vej med fuld kraft, og det betyder, at du skal have pakket det tynde sommertøj væk, ligesom de korte shorts nu skal placeres på de bagerste rækker. I stedet skal du nu til at bære en lidt anden stil, hvilket da også er helt okay, hvis du går op i mode, fordi du nu har muligheden for at gøre lidt ekstra. Netop det med at fuldende stilen her i de kolde måneder og sætte den famøse prik over i?et, er noget du her i artiklen kan få hjælp med, så du kommer på rette kurs ? så læs med her.

Af Max Den 01.11
Er du klædt på til vinterens herremode?


Frakken er første skridt på vejen

Du kommer ikke uden om frakken, når temperaturen falder. Den opfylder alle krav, der kunne være i forhold til komfort og udseende, og netop derfor er der ingen undskyldning for ikke at have den.
Frakken vil uden tvivl blive din bedste ven, når kulden raserer over vores lille land. I forhold til dit valg af frakke er der mange muligheder, når det kommer til design, men da i lige så høj grad, når snakken falder på modellen. Skal du med på moden, er det typisk farverne grå og sort, du skal gå på jagt efter. Disse går aldrig af mode, og ikke nok med at de ser godt ud for sig selv, så er det også meget lettere at sammensætte resten af dit tøj med netop disse to populære og tidløse farver. Har du ikke allerede en frakke i garderoben, er det noget, du skal have ændret her og nu.
Der findes flere butikker, hvor de sælger, men vil du have en god pris og en skarp kvalitet, kan du hoppe forbi The Nordic, hvor de har et stort udvalg.


Bliv klædt på med chinos

Bevæger vi os et skridt længere ned, kommer vi til bukserne, og ligesom der er mange valgmuligheder indenfor overtøj, er snakken den samme her.
Der er igen en type buks, der skiller sig ud fra mængden, og som i den seneste tid har taget landet med storm, og det er chinos. Chinos er kendetegnet ved typisk at være meget minimalistiske, hvilket gør, at de passer til rigtig mange forskellige sammensætninger af tøj. Udover det simple
udtryk er chinos behagelige at have på, og du vil føle dig godt tilpas, selv når sæsonen og vejret pludselig skifter fra shorts-vejr, til at de lange bukser nu skal frem. Til trods for at denne type bukser lever op til langt de fleste krav, når det kommer til stil og kvalitet, så kan du altså stadig finde dem til en rigtig skarp pris hos flere udbydere, hvis du hopper lidt rundt på nettet.


Få de rette støvler på til vinteren

Når du har styr på det meste af overtøjet, skal du se ned på fødderne, for hvad skal du have klædt dem på med? Her er det oplagt, at du ser lidt nærmere på et par Chealsea boots. Disse støvler er utroligt populære, og det skyldes igen den simple og minimalistiske stil, der gør, at de går godt med det meste ? og i særdeleshed et par slim fit jeans er som skabt til disse boots. Udover at klæde det meste tøj så er de også komfortable ud over alle grænser, hvorfor dine fødder altid vil have det godt, når du bevæger dig rundt i hverdagen. Endvidere er skoene utroligt lette at få på, så er du lidt presset med tiden, skal du ikke til at snøre dine sko ? nej, du hopper bare lige i og så ellers ud af døren. Det bliver ikke nemmere.
Vinteren kommer, og er din garderobe klar til det? Bliv inspireret af ovenstående råd, og gå den kolde tid i møde med stil og rank ryg.

Af Max

1 kommentar

  • 1
    11111111111 lenina_mashulya@list.ru 19-04-2020

    111111111111111111111lenina_mashulya@list.ru11111111111111111111111111111111111 22222222222 lenina_mashulya@list.ru

Deltag i diskussionen

Kommentar og bedømmelse
Navn*
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
   Karakter