Et bredt udvalg af fake piercinger online

Ønsker du en fake piercing, frem for de ægte piercinger. Så findes der et hav af muligheder online!

Online i webshops findes et lækkert udvalg af fake piercinger, til fordelagtige priser der næsten ikke er til at forstå. Tit kan det svare sig at købe flere hjem ad gangen, så man har ekstra liggende.

Køb fake piercing smykker online her

Af Max Den 23.04
Et bredt udvalg af fake piercinger online
Vilde Lauritzen


Er der noget jeg skal være opmærksom på med fake piercinger?

Tommelfingerreglerne er de samme som når du skal købe en hvilken som helst anden type piercing, nemlig at holde øje med hvad de er lavet af. Mange har forskellige allergier, og er du en af dem, skal du naturligvis sikre dig at dine nye fake piercing ikke indeholder nogle af de materialer du ikke kan tåle. Når du køber en ægte ved du hvad du kan forvente af smykket, det kan ikke altid med en fake.

Derudover kan de tit svare sig at kigge lidt rundt, inden man køber det første og det bedste. Der kan være mange penge at spare på den måde!


Hvad er en fake piercing

Fake er engelsk og betyder falsk, hvilket netop er hvad en fake piercing er. Den er designet og produceret, så ikke man kan se at den er falsk.

Det er naturligvis ikke gældende for alle, nogle fake piercinger kan man godt se ikke er ægte. Der er meget forskel på kvalitet og design, ligesom der også er det for de ægte.

En fake piercing behøver ikke være lavet af uægte materialer, men simpelthen være fake på den måde at du ikke behøver at pierce din krop. Det fungerer sådan at det er en magnetisk piercing, hvor den er designet så det ligner en ægte piercing, med som i virkeligheden sidder fast med en magnet på bagsiden af fx øreflippen.


Falsk piercing der ser godt ud


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Et bredt udvalg af fake piercinger online

  Hvad er en stretching tunnel?

  En stretching tunnel er et smykke der bruges i for eksempel øret, når du har fået udvidet hullet i øret (ear stretching) til større end normalen. De findes i et hav af forskellige størrelser, fra helt..

  Et bredt udvalg af fake piercinger online

  Hvor hurtigt kan man skifte en næsepiercing?

  Når du er blevet piercet i næsen, er det som regel med en ørering med lige stift. Denne er ikke så behagelig som næsepiercing, hvis man får ramt næsen, da den så vil ramme næsevæggen. Derfor ønsker de..

  Et bredt udvalg af fake piercinger online

  Hvad er en stretching taper?

  Typisk er der tale om en lille kegleformet stav, som bruges under processen når du ønsker at stretche din øreflip. Når du ønsker at stretche hullet i dit øre, er stretching tapers et rigtig godt valg,..

  Et bredt udvalg af fake piercinger online

  Hvad er en Dermal piercing?

  En Dermal piercing er et amerikansk fænomen, som alternativ til kropsudsmykning og andre surface piercinger.

  Dermal piercinger kan placeres stort set alle steder på kroppen, det er mere eller mind..

  Et bredt udvalg af fake piercinger online

  Flotte piercingsmykker online

  Piercingsmykker er ikke længere kun til ørerne og navlen. Det ses oftere og oftere at folk bliver piercet på stort set alle dele af kroppen, det er efterhånden kun fantasien der sætter grænser.

  D..