Et bredt udvalg af fake piercinger online

Ønsker du en fake piercing, frem for de ægte piercinger. Så findes der et hav af muligheder online!

Online i webshops findes et lækkert udvalg af fake piercinger, til fordelagtige priser der næsten ikke er til at forstå. Tit kan det svare sig at købe flere hjem ad gangen, så man har ekstra liggende.

Køb fake piercing smykker online her

Af Max Den 23.04
Et bredt udvalg af fake piercinger online
Vilde Lauritzen


Er der noget jeg skal være opmærksom på med fake piercinger?

Tommelfingerreglerne er de samme som når du skal købe en hvilken som helst anden type piercing, nemlig at holde øje med hvad de er lavet af. Mange har forskellige allergier, og er du en af dem, skal du naturligvis sikre dig at dine nye fake piercing ikke indeholder nogle af de materialer du ikke kan tåle. Når du køber en ægte ved du hvad du kan forvente af smykket, det kan ikke altid med en fake.

Derudover kan de tit svare sig at kigge lidt rundt, inden man køber det første og det bedste. Der kan være mange penge at spare på den måde!


Hvad er en fake piercing

Fake er engelsk og betyder falsk, hvilket netop er hvad en fake piercing er. Den er designet og produceret, så ikke man kan se at den er falsk.

Det er naturligvis ikke gældende for alle, nogle fake piercinger kan man godt se ikke er ægte. Der er meget forskel på kvalitet og design, ligesom der også er det for de ægte.

En fake piercing behøver ikke være lavet af uægte materialer, men simpelthen være fake på den måde at du ikke behøver at pierce din krop. Det fungerer sådan at det er en magnetisk piercing, hvor den er designet så det ligner en ægte piercing, med som i virkeligheden sidder fast med en magnet på bagsiden af fx øreflippen.


Falsk piercing der ser godt ud


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Et bredt udvalg af fake piercinger online

  Hvem kan få lavet en læbepiercing?

  Som med alle andre typer piercinger, anbefales det kraftigt at få lavet din læbepiercing hos en professionel.

  Denne har det rette udstyr og hygiejne, til at udføre arbejdet. På den måde undgår du ..

  Et bredt udvalg af fake piercinger online

  Hvor hurtigt kan man skifte en næsepiercing?

  Når du er blevet piercet i næsen, er det som regel med en ørering med lige stift. Denne er ikke så behagelig som næsepiercing, hvis man får ramt næsen, da den så vil ramme næsevæggen. Derfor ønsker de..

  Et bredt udvalg af fake piercinger online

  Hvad er en stretching hanger?

  En stretching hanger er lidt sammenlignelig med en taper, hvad angår formen af staven. Men en stretching hanger er designet og formet til at være iøjefaldende og blive set. De er til dig der vil gøre ..

  Et bredt udvalg af fake piercinger online

  Hvem får lavet brystpiercing?

  Som det er i dag, er det meget ligeligt set hos både mænd og kvinder. Brystpiercing er en meget populær form for udsmykning af kroppen og er kendt i hele verden.

  Piercing i brystet er ikke noget n..