Få styr på din vintergarderobe

Vinteren kommer, og det er på tide at ruste op. Sommeren er desværre fortid, og du skal have pakket de små shorts, den korte T-shirt samt sommerkjolen langt væk. Der er mange måneder til, at det igen skal se dagens lys, idet vinteren nu er næste ret på menuen. Frostgrader, sne og kulde er i vente, hvilket du skal være forberedt på. Ikke nok med at dit tøj skal være varmere, så skal du ligeledes have en helt anden stil, end hvad du er blevet vant til over sommeren. At skabe sin egen stil og stadig opfylde krav til moden er ikke en let opgave. For det første kan det være en dyr omgang. Ydermere kan det være svært at vide, hvilket tøj der passer ind til årstiden. Heldigvis er der en række modeblogs, som kan hjælp dig meget. ligeledes vil du her i artiklen finde nogle gode råd, når du skal købe billigt ind til den kolde vinter, der nærmer sig med hastige skridt.

Af Max Den 28.11
Få styr på din vintergarderobe


Den billige garderobe finder du online

At omlægge en garderobe fra sommer til vinter er ikke altid en billig omgang. Er du eksempelvis på SU, bliver situation endnu mere vanskelig. SU?en er sjældent en dans på roser, og bor du i storbyen, er der store krav til dit budget. Du skal betale husleje, have mad, lidt alkohol af og til, hvilket betyder, at der ikke er mange penge til tøj. Dog skal du selvfølgelig have råd til tøj, hvis du vil være en kvinde med stil i storbyen. Et godt råd til dig er, at du handler ind på internettet. Her er priserne typisk lavere, idet der bliver sparet en række omkostninger væk. Ydermere har du mulighed for at finde nogle gode rabatkoder, som i sidste ende kan være en rigtig god besparelse. Se f.eks. disse rabatkoder til Ellos, hvor der pt. er op til 30% at spare på tøj fra Ellos.


Undersøg markedet inden du køber

Det er altid fristende at købe tøj her og nu, men det er ikke favorabelt for dig. Du skal starte din søgen efter vintertøj i god tid, da du på den måde kan opsamle en række gode tilbud hen ad vejen. Der kommer løbende tilbud, og indstiller du jagten tidligt, er sandsynligheden for en god pris rigtig god. Trods en beskeden SU er det altså muligt at finde en god stil. Dog skal du da stadig være opmærksom på kvaliteten og ikke udelukkende prisen, hvilket ellers er fristende. Tjek eventuelt den pågældende side ud på Trustpilot, hvor du kan læse anmeldelser om virksomheden. Desuden skal du holde øje med udbuddet på hjemmesiden, idet større virksomheder med mange mærker typisk har en lidt højere kvalitet. Kort sagt er det meget muligt at få den rigtige vintergarderobe til en god pris, hvis du blot er opmærksom samt ude i god tid.

Af Max

3 kommentarer

 • 1
  Nanna 24-01-2017

  Tak for tip. Vil bare også sige at det nu er 70% tøjudsalg på Ellos...

 • 2
  Pia 27-01-2018

  Nu kan man få 40% ekstra rabat med Tilbudskode 375711på alle udsalgsvarer. Det bare synd at det er sidst på måneden :-(

 • 3
  Tobias 06-01-2019

  Kommentar til Pia. Ellos er fra Sverige og der får man løn den 25. hvilket de måske tror at vi også gør i Danmark?

Deltag i diskussionen

Kommentar og bedømmelse
Navn*
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
   Karakter