Guide til mænd

Med det grålige, kedelige og kolde vejr hængende faretruende over hovederne på os, kan det synes svært at finde det positive syn på dagligdagen. Efteråret er ikke alles yndlingstid på året ? udover vejret atter vender til danske standarder og dagene bliver kortere, er der ej heller mange feriedage at se frem til udover efterårs- og juleferien. Og netop julen er i dette indlæg i fokus, for hvad bør du gravere på din ønskeliste, så du kan blive klædt bedst muligt på til de kolde vintermånder i 2016? Det har vi sat os for at finde ud af!

Af Max Den 02.10
Guide til mænd


Modetøj til mænd er en svær størrelse

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at mænd (oftest) har sværere ved at finde på tøjønsker end kvinder. Antallet af shopping ture og tøjhandler på nettet er også markant færre. Derfor bør man som mand gøre brug af den enestående chance, julen er for at få nyt tøj i klædeskabet. Herunder følger en lille liste med beklædningsgenstande, der er enhver mands must-have i garderoben, når kalenderåret siger 2016.


1. Moderigtigt herreur der skiller sig ud

1. Moderigtigt herreur der skiller sig ud
Uanset om vi befinder os i sommerens varme eller vinterens bidende kulde, er det aldrig utjekket at gå rundt med et fedt ur. Går du ikke allerede med et lækkert ur, eller har du allerede et, der behøver at blive opgraderet? Så er ovenstående ur fra TRIWA et perfekt eksempel på et ur der, udover at have et ikonisk design, vil være moderigtigt mange år frem.


2. En lækker hvid striktrøje

2. En lækker hvid striktrøje
Du går aldrig galt i byen med en striktrøje. Disse kan, i hvert fald i Danmark, bruges året rundt. Endvidere anbefaler vi dig at have mindst en hvid striktrøje i klædeskabet, da det er med til at give hele dit look et ekstra pift. Hvid er de seneste år vundet frem i vintermånederne ? vær? derfor med på denne modetendens, hvis du vil sikre dig en moderigtig tilværelse i 2016!


3. Bomberjakke til de kolde aftener

3. Bomberjakke til de kolde aftener
Man kommer ikke udenom at skulle bruge en jakke, der egner sig til byturene i de koldere måneder. Bomberjakker er gået hen og blevet utroligt populære i Danmark, eftersom de går godt til al slags tøj. Endvidere giver det et mere ?stilet? touch, end store dynejakker eksempelvis giver.

Her fra Modemani.dk?s side håber vi, at ovenstående har givet dig lidt inspiration til, hvad dette års ønskelister kan indeholde. Vi vil endvidere gerne gøre opmærksom på, at alt ovenstående modetøj kan købes hos 2trendy.

Har du andre gode idéer til ønsker, så giv den gas i kommentarfeltet herunder!

Af Max

0 kommentarer

    Deltag i diskussionen

    Kommentar og bedømmelse
    Navn*
    E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
       Karakter