Har du styr på skomoden?

Det er ikke bare lige sådan at vælge et par sko. Du skal have øje for et hav af aspekter, inden du træffer dit valg, så du ikke bagefter går hen og fortryder det, du står tilbage med. Når det kommer til modebilledet for skoverdenen, skal du ligesom ved andre beklædningsdele have tre ting for øje som udgangspunkt. Og de tre ting lyder på kvalitet, komfort og design. Virker dette allerede helt uoverskueligt, så kommer vi her med bud på modeller, som du med fordel kan bringe med ind i din garderobe, når du skal være opdateret på moden i forhold til at beklæde dine fødder.

Af Max Den 12.09
Har du styr på skomoden?


Bliv klædt på til alle lejligheder med dressy sneaks

Sneakers er blevet populære som aldrig før, og de bliver revet af hylderne, nærmest inden de er sat op og det er ikke uden grund. Sneakers er utrolig komfortable, og de er som skabt til personen, der elsker den casual stil i storbyen. Dog er sneakers ikke længere kun til en casual stil nej, der er løbet meget vand under broen siden den populære flodbølge af sneakers overtog modebilledet. Der er nemlig kommet fokus på en ny type sko, som hedder dressy sneakers. Disse modeller er lavet med det bedste fra den komfortable sneaker, men med et tvist som gør, at den kan bruges til alle arrangementer. Så om du bevæger dig rundt til hverdag, eller om du skal til et festligt arrangement, vil du med et par dressy sneakers være klar til hvad end, du måtte støde på.


Vinterstøvlen er en chelsea boot

De kolde måneder står og banker på døren, og det er der selvfølgelig trælse ting ved ? men også gode. Naturligvis er det ærgerligt, at det er slut med ture til stranden samt shorts og T-shirt fra morgen til aften. Når det så er sagt, er det nu tid til at skrue stilen en tak i vejret, og dette kan gøres med hjælp fra et par chelsea boots. Chelsea boots gør det godt til både drenge og piger, og de passer med langt de fleste stilarter, og det samme gælder nok for den stil, du bevæger dig rundt med. Udover at de er utrolig populære og smarte, så er komforten ydermere skruet i vejret. Ligesom alle andre sko skal de gås til, før de er perfekte, men det tager ikke meget mere end et par dage. Når det så er gjort, kan du se frem til nogle sko, du altid kan hoppe lynhurtigt i eller tage lynhurtigt af grundet den smarte elastik i siden.
Skal du bruge et sådant par til en knivskarp pris og i høj kvalitet, kan du hoppe forbi ET AL Design, hvor de har et yderst spændende udvalg af Chelsea boots, og mon ikke der er noget, som falder i din smag.
Moden ændrer sig naturligvis løbende på sko som med alt andet, men her ovenfor har du altså to typer, der har været fast inventar i bybilledet rundt om i Danmark, og det er ikke noget, der bliver forandret foreløbigt.

Af Max

0 kommentarer

    Deltag i diskussionen

    Kommentar og bedømmelse
    Navn*
    E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
       Karakter