HERREMODE: 3 TIPS TIL NEMT OG LÆKKERT

Bliver din efterårsgarderobe også nemt småkedelig? Når sommeren går på hæld, kan det være svært at holde modemotivationen oppe. For selvom efteråret egentlig er en farverig årstid, kan man nemt komme til at gøre sine hverdagslooks kedelige uden kant og kulør. Men hvad hitter egentlig inden for herremode? Hvordan kan du få sammensat en garderobe, der både er causual og samtidig stilfuld? Læs her tre tips til hvordan du kommer stilfuldt gennem efteråret ved at give din basisgarderobe nyt liv - helt enkelt!

Af Max Den 13.09
HERREMODE: 3 TIPS TIL NEMT OG LÆKKERT


1) Det sporty look hitter - igen!

Dit efterårslook må gerne være komfortabelt. Når det regner og blæser udenfor, gælder det om at vælge det, som er både praktisk, smart og lunt. Et godt tip er at vælge en lag-på- lag-strategi, så man kan tage noget af, når det bliver for varmt - og omvendt.
Heldigvis er det sporty look virkelig populært i efterårssæsonen. Her er det særligt oplagt at bruge flere overdele over hinanden. Det kan f.eks. være poloshirts, som er et enkelt, klassisk look, der er praktisk og komfortabelt. Det kan sagtens kombineres med en bomberjakke eller lignende, som holder den sporty stil. Til koldere dage er en sweatshirt uundværlig, hvad enten det er med eller uden lynlås og hætte. Du kan se et stort udvalg af Sweatshirts hos Tøjeksperten.dk.
Det sporty look forbliver populært - og praktisk!


2) Jeans er den evige go-to

For de fleste mænd er jeans en grundlæggende bestanddel i mange outfits ? både det dagligdags og det mere smarte. De fleste mænd har sikkert mindst ét par jeans i garderoben, og derudfra er det nemt at skabe massevis af cool efterårslooks. De kraftige denimbukser er nemlig den perfekte beklædning i efterårets køligere vejr - og så er de nemme at sammensætte! Shop lækre herrejeans til gode priser her

Et godt tip er, at ellers anonyme jeans nemt og billigt kan piftes op til noget helt andet. F.eks. kan et par farverige strømper give din stil et helt andet udtryk, når de kommer til syne under buksekanten. Og sammen med massevis af forskellige, cool T-shirts holder det rigtige par denimbukser sæson efter sæson. Selvfølgelig kan du også gå i en lidt anden prismæssig retning ved at sammensætte jeans med en blazer. Det er den klassiske kombination til en fin, men knap så formel anledning. Med jeans er det nemlig muligt at præge din stil fuldstændigt - og personlighed går aldrig af mode.


3) Lædersko - komfort, kvalitet og cool stil

Lædersko er enhver mands bedste ven. Klassiske herresko i læder kan pifte ethvert look op til at blive meget mere ekstravagant. Det er oplagt til et jakkesæt eller jeans med blazer. Til efteråret er det dog de lækre chelsea-boots, som især er et must-have. Det er korte læderstøver, som ofte har elastik i siden. Chelsea-boots er enormt komfortable og slidstærke, og samtidig tilføjer de både det cool, casual, rå og stilfulde til din stil på én gang. Det er den perfekte måde at holde fødderne varme og tørre på en moderigtig måde.

Nyd efteråret med stil!

Af Max

0 kommentarer

    Deltag i diskussionen

    Kommentar og bedømmelse
    Navn*
    E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
       Karakter