Hvad bruges stretching plugs til?

En stretching plug er en piercing der benyttes i forbindelse med at du går igennem for eksempel en ear stretching. Dette betyder helt konkret som navnet antyder, at udvide hullet i øret. Her sættes et smykke til at holde hullet udvidet, hvilket fås i forskellige typer, former, farver og modeller. En af dem er stretching plugs, som er ligesom tunnel, dog uden man kan kigge igennem. Det er en udvidet piercing, uden hullet man kan kigge igennem.

Køb stretching plugs piercing smykker online her

Af Max Den 23.04
Hvad bruges stretching plugs til?
JEM


Er der også en stretching plug for mig?

Der er med sikkerhed en stretching plug for enhver smag ? også din. De findes i et hav af farmer, former, materialer, modeller og størrelser.

Du kan få din stretching plug i lige nøjagtig den størrelse der pt. er behov for, for dit vedkommende. Alt afhængig af hvor langt du er i stretching processen. Er du lige begyndt at stretche hullet, er der behov for et af de mindste smykker, hvilket så skal bruges i nogle måneder indtil helingsprocessen har lagt sig. Herefter, hvis hullet ønskes større, går man op til en større stretching plug, der kan fylde den nye vidde ud.

Smykkerne findes i så mange farver, dekorationer etc., at det er en udsmykning for både mænd og kvinder, unge som gamle.


Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg køber stretching plugs

Det er altid vigtigt at sørge for at købe en størrelse, der passer til dit nuværende behov, så ikke du overanstrenger øret. Herudover skal du være opmærksom på om du har nogle former for allergier, der kan være afgørende for dit valg af stretching plug. Smykkerne fås i mange forskellige materialer, såsom rav, træ, rustfrit stål, sølv, guld og meget mere. Kun fantasien og størrelsen sætter grænserne.


Øre stretching plugs live


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Hvad bruges stretching plugs til?

  Hvem får lavet intimpiercinger?

  Intimpiercing er for både mænd som kvinder, og menes at stamme fra Borneo. Her siges det at mændene skulle have fået lavet en intimpiercing, for at kvinderne gad være intime med dem.

  Man deler det..

  Hvad bruges stretching plugs til?

  Hvad er en stretching hanger?

  En stretching hanger er lidt sammenlignelig med en taper, hvad angår formen af staven. Men en stretching hanger er designet og formet til at være iøjefaldende og blive set. De er til dig der vil gøre ..

  Hvad bruges stretching plugs til?

  Hvad er en stretching taper?

  Typisk er der tale om en lille kegleformet stav, som bruges under processen når du ønsker at stretche din øreflip. Når du ønsker at stretche hullet i dit øre, er stretching tapers et rigtig godt valg,..

  Hvad bruges stretching plugs til?

  Hvad er en Dermal piercing?

  En Dermal piercing er et amerikansk fænomen, som alternativ til kropsudsmykning og andre surface piercinger.

  Dermal piercinger kan placeres stort set alle steder på kroppen, det er mere eller mind..

  Hvad bruges stretching plugs til?

  Et bredt udvalg af fake piercinger online

  Ønsker du en fake piercing, frem for de ægte piercinger. Så findes der et hav af muligheder online!

  Online i webshops findes et lækkert udvalg af fake piercinger, til fordelagtige priser der næst..