Hvad bruges stretching plugs til?

En stretching plug er en piercing der benyttes i forbindelse med at du går igennem for eksempel en ear stretching. Dette betyder helt konkret som navnet antyder, at udvide hullet i øret. Her sættes et smykke til at holde hullet udvidet, hvilket fås i forskellige typer, former, farver og modeller. En af dem er stretching plugs, som er ligesom tunnel, dog uden man kan kigge igennem. Det er en udvidet piercing, uden hullet man kan kigge igennem.

Køb stretching plugs piercing smykker online her

Af Max Den 23.04
Hvad bruges stretching plugs til?
JEM


Er der også en stretching plug for mig?

Der er med sikkerhed en stretching plug for enhver smag ? også din. De findes i et hav af farmer, former, materialer, modeller og størrelser.

Du kan få din stretching plug i lige nøjagtig den størrelse der pt. er behov for, for dit vedkommende. Alt afhængig af hvor langt du er i stretching processen. Er du lige begyndt at stretche hullet, er der behov for et af de mindste smykker, hvilket så skal bruges i nogle måneder indtil helingsprocessen har lagt sig. Herefter, hvis hullet ønskes større, går man op til en større stretching plug, der kan fylde den nye vidde ud.

Smykkerne findes i så mange farver, dekorationer etc., at det er en udsmykning for både mænd og kvinder, unge som gamle.


Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg køber stretching plugs

Det er altid vigtigt at sørge for at købe en størrelse, der passer til dit nuværende behov, så ikke du overanstrenger øret. Herudover skal du være opmærksom på om du har nogle former for allergier, der kan være afgørende for dit valg af stretching plug. Smykkerne fås i mange forskellige materialer, såsom rav, træ, rustfrit stål, sølv, guld og meget mere. Kun fantasien og størrelsen sætter grænserne.


Øre stretching plugs live


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Hvad bruges stretching plugs til?

  Hvad er en stretching hanger?

  En stretching hanger er lidt sammenlignelig med en taper, hvad angår formen af staven. Men en stretching hanger er designet og formet til at være iøjefaldende og blive set. De er til dig der vil gøre ..

  Hvad bruges stretching plugs til?

  Hvordan ser en øjenbrynspiercing ud?

  Der findes to typer øjenbrynspiercinger; som ring eller som buet stav.

  Den buede stav har i hver ende enten en kugle eller anden "genstand", der sørger for at piercingen ikke falder ud. En øjenbry..

  Hvad bruges stretching plugs til?

  Hvad er en stretching tunnel?

  En stretching tunnel er et smykke der bruges i for eksempel øret, når du har fået udvidet hullet i øret (ear stretching) til større end normalen. De findes i et hav af forskellige størrelser, fra helt..

  Hvad bruges stretching plugs til?

  Hvem får lavet brystpiercing?

  Som det er i dag, er det meget ligeligt set hos både mænd og kvinder. Brystpiercing er en meget populær form for udsmykning af kroppen og er kendt i hele verden.

  Piercing i brystet er ikke noget n..

  Hvad bruges stretching plugs til?

  Hvem kan få lavet en læbepiercing?

  Som med alle andre typer piercinger, anbefales det kraftigt at få lavet din læbepiercing hos en professionel.

  Denne har det rette udstyr og hygiejne, til at udføre arbejdet. På den måde undgår du ..