Hvad bruges stretching plugs til?

En stretching plug er en piercing der benyttes i forbindelse med at du går igennem for eksempel en ear stretching. Dette betyder helt konkret som navnet antyder, at udvide hullet i øret. Her sættes et smykke til at holde hullet udvidet, hvilket fås i forskellige typer, former, farver og modeller. En af dem er stretching plugs, som er ligesom tunnel, dog uden man kan kigge igennem. Det er en udvidet piercing, uden hullet man kan kigge igennem.

Køb stretching plugs piercing smykker online her

Af Max Den 23.04
Hvad bruges stretching plugs til?
JEM


Er der også en stretching plug for mig?

Der er med sikkerhed en stretching plug for enhver smag ? også din. De findes i et hav af farmer, former, materialer, modeller og størrelser.

Du kan få din stretching plug i lige nøjagtig den størrelse der pt. er behov for, for dit vedkommende. Alt afhængig af hvor langt du er i stretching processen. Er du lige begyndt at stretche hullet, er der behov for et af de mindste smykker, hvilket så skal bruges i nogle måneder indtil helingsprocessen har lagt sig. Herefter, hvis hullet ønskes større, går man op til en større stretching plug, der kan fylde den nye vidde ud.

Smykkerne findes i så mange farver, dekorationer etc., at det er en udsmykning for både mænd og kvinder, unge som gamle.


Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg køber stretching plugs

Det er altid vigtigt at sørge for at købe en størrelse, der passer til dit nuværende behov, så ikke du overanstrenger øret. Herudover skal du være opmærksom på om du har nogle former for allergier, der kan være afgørende for dit valg af stretching plug. Smykkerne fås i mange forskellige materialer, såsom rav, træ, rustfrit stål, sølv, guld og meget mere. Kun fantasien og størrelsen sætter grænserne.


Øre stretching plugs live


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Hvad bruges stretching plugs til?

  Hvem får lavet brystpiercing?

  Som det er i dag, er det meget ligeligt set hos både mænd og kvinder. Brystpiercing er en meget populær form for udsmykning af kroppen og er kendt i hele verden.

  Piercing i brystet er ikke noget n..

  Hvad bruges stretching plugs til?

  Kan man selv lave en tungepiercing?

  Det anbefales til en hver tid at få din tungepiercing lavet hos en professionel, der ved hvad han laver. Disse er uddannede og øvede i, hvordan man håndterer det bedst i forhold til hygiejne og har de..

  Hvad bruges stretching plugs til?

  Hvor i øret sidder en ørepiercing?

  En ørepiercing er meget almindelig set, særligt den type der er placeret i øreflippen. At have øreringe er næsten ligeså almindeligt som at gå med halskæde i dag, uanset alder og køn.

  Men ørepierc..

  Hvad bruges stretching plugs til?

  Hvem kan få lavet en læbepiercing?

  Som med alle andre typer piercinger, anbefales det kraftigt at få lavet din læbepiercing hos en professionel.

  Denne har det rette udstyr og hygiejne, til at udføre arbejdet. På den måde undgår du ..

  Hvad bruges stretching plugs til?

  Hvad er en Dermal piercing?

  En Dermal piercing er et amerikansk fænomen, som alternativ til kropsudsmykning og andre surface piercinger.

  Dermal piercinger kan placeres stort set alle steder på kroppen, det er mere eller mind..