Hvad er en Dermal piercing?

En Dermal piercing er et amerikansk fænomen, som alternativ til kropsudsmykning og andre surface piercinger.

Dermal piercinger kan placeres stort set alle steder på kroppen, det er mere eller mindre kun fantasien der sætter grænser. Et af få steder det ikke kan lade sig gøre at få den lavet, er øjenlåget.

Der indsættes en lille ankerplade under huden, hvorpå der skrues en kugle fast uden på huden. Det ligner altså udadtil en helt almindelig piercing. Typisk tager indgrebet omkring 30 sekunder.

Når først ankerpladen er isat, kan denne ikke skiftes som med andre piercinger. Dog kan det påsatte smykke udadtil skiftes på samme vis som almindeligt.

Køb Dermal piercing smykker online her

Af Max Den 27.04
Hvad er en Dermal piercing?
Melanie Tata


Hvem kan få lavet en Dermal piercing?

Som hovedregel kan alle over 15 år få lavet en Dermal piercing. Dog anbefales det ikke at få den lavet, hvis du af årsager skal MR scannes regelmæssigt. Ofte vil hospitalet kræve den fjernet.

Din piercer kan kræve gyldigt ID eller bede dig medbring forældre eller værge til samtykke.

Det er vigtigt efter du har fået lavet din Dermal piercing, at du ikke piller ved smykket. Skulle området blive betændt, er det vigtigt at rense det grundigt flere gange om dagen med saltvand. Afhængig af hvor den sidder på kroppen, skal du være mere opmærksom når du tager tøj på. Til sidst bør du undgå svømmehaller de første 3-4 uger efter du har fået lavet din Dermal piercing.


Hvad hvis jeg fortryder min Dermal piercing?

Skulle du gå hen og fortryde din Dermal piercing eller af anden grund ønske den fjernet, bør du altid vende tilbage til den professionelle piercer der har lavet den. Vigtigst er, at det er en professionel der hjælper dig. Oftest kan den lirkes ud, men i nogle tilfælde vil det være nødvendigt at lave et mikroskopisk hul i huden for at få den ud.


Sådan ser det ud at få en Dermal piercing


Af Max

2 kommentarer

  • 1
    Anita 15-04-2016

    Kan man Mr scannes med en dermal piercing ved øjet??? Det er lænden jeg skal have scannet. Mvh Anita

  • 2
    Williamgag 26-05-2016

    reverse phone lookup free results I am no longer positive Willner

Deltag i diskussionen

Kommentar og bedømmelse
Navn*
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
   Karakter


Hvad er en Dermal piercing?

Hvordan ser en øjenbrynspiercing ud?

Der findes to typer øjenbrynspiercinger; som ring eller som buet stav.

Den buede stav har i hver ende enten en kugle eller anden "genstand", der sørger for at piercingen ikke falder ud. En øjenbry..

Hvad er en Dermal piercing?

Hvad bruges stretching plugs til?

En stretching plug er en piercing der benyttes i forbindelse med at du går igennem for eksempel en ear stretching. Dette betyder helt konkret som navnet antyder, at udvide hullet i øret. Her sættes et..

Hvad er en Dermal piercing?

Hvad er en stretching tunnel?

En stretching tunnel er et smykke der bruges i for eksempel øret, når du har fået udvidet hullet i øret (ear stretching) til større end normalen. De findes i et hav af forskellige størrelser, fra helt..

Hvad er en Dermal piercing?

Hvem får lavet brystpiercing?

Som det er i dag, er det meget ligeligt set hos både mænd og kvinder. Brystpiercing er en meget populær form for udsmykning af kroppen og er kendt i hele verden.

Piercing i brystet er ikke noget n..

Hvad er en Dermal piercing?

Hvem får lavet intimpiercinger?

Intimpiercing er for både mænd som kvinder, og menes at stamme fra Borneo. Her siges det at mændene skulle have fået lavet en intimpiercing, for at kvinderne gad være intime med dem.

Man deler det..