Hvad er en stretching taper?

Typisk er der tale om en lille kegleformet stav, som bruges under processen når du ønsker at stretche din øreflip. Når du ønsker at stretche hullet i dit øre, er stretching tapers et rigtig godt valg, da disse fås i mange forskellige størrelser, så du hele tiden har mulighed for at gøre stretchet større. Typisk måler den 2-8 cm. i længden, og har en stor diameter i den ene ende og lille i den anden.
En stretching taper kan fås i flere former. Den følger hele tiden samme princip vedrørende kegleformen, men kan for eksempel være bøjet i en cirkel, firkant eller trekant.

Køb stretching plugs tapers piercing smykker online her

Af Max Den 23.04
Hvad er en stretching taper?
JEM


Hvilken stretching taper skal jeg vælge

Når du søger efter din nye stretching taper online, er mulighederne mange! De findes i et bredt udvalg, både hvad vedrører farver, former og størrelser.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten af din stretching taper. Der findes en for alle, og helt sikkert også til dig. Det er i bund og grund helt op til dig hvilken du ønsker at købe, det afhænger fuldstændig af dit behov, din stil og hvor langt du er i stretch processen.


Hvor finder jeg de billigste stretching tapers

I de fleste tilfælde, kan det ofte svare sig at lede i de online webshops, når du ønsker at købe en ny stretching taper. Ofte er varelagrene større og der kan dermed bestilles flere hjem ad gangen, hvilket giver dig en billigere købspris som slutkunde.

Som bonus er udvalget af stretching tapers ofte bredere online end i den fysiske butik, samt ganske overskueligt. Det er derfor ikke mere besværligt at handle online, tværtimod! De fleste webbutikker gør et stort arbejde ud af at gøre oplevelsen så gnidningsfri for køberne som muligt.


Sådan kommer du videre fra tapers


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Hvad er en stretching taper?

  Hvordan ser en øjenbrynspiercing ud?

  Der findes to typer øjenbrynspiercinger; som ring eller som buet stav.

  Den buede stav har i hver ende enten en kugle eller anden "genstand", der sørger for at piercingen ikke falder ud. En øjenbry..

  Hvad er en stretching taper?

  Kan man selv lave en tungepiercing?

  Det anbefales til en hver tid at få din tungepiercing lavet hos en professionel, der ved hvad han laver. Disse er uddannede og øvede i, hvordan man håndterer det bedst i forhold til hygiejne og har de..

  Hvad er en stretching taper?

  Hvad bruges stretching plugs til?

  En stretching plug er en piercing der benyttes i forbindelse med at du går igennem for eksempel en ear stretching. Dette betyder helt konkret som navnet antyder, at udvide hullet i øret. Her sættes et..

  Hvad er en stretching taper?

  Hvem kan få lavet en læbepiercing?

  Som med alle andre typer piercinger, anbefales det kraftigt at få lavet din læbepiercing hos en professionel.

  Denne har det rette udstyr og hygiejne, til at udføre arbejdet. På den måde undgår du ..

  Hvad er en stretching taper?

  Hvor i øret sidder en ørepiercing?

  En ørepiercing er meget almindelig set, særligt den type der er placeret i øreflippen. At have øreringe er næsten ligeså almindeligt som at gå med halskæde i dag, uanset alder og køn.

  Men ørepierc..