Hvad er en stretching taper?

Typisk er der tale om en lille kegleformet stav, som bruges under processen når du ønsker at stretche din øreflip. Når du ønsker at stretche hullet i dit øre, er stretching tapers et rigtig godt valg, da disse fås i mange forskellige størrelser, så du hele tiden har mulighed for at gøre stretchet større. Typisk måler den 2-8 cm. i længden, og har en stor diameter i den ene ende og lille i den anden.
En stretching taper kan fås i flere former. Den følger hele tiden samme princip vedrørende kegleformen, men kan for eksempel være bøjet i en cirkel, firkant eller trekant.

Køb stretching plugs tapers piercing smykker online her

Af Max Den 23.04
Hvad er en stretching taper?
JEM


Hvilken stretching taper skal jeg vælge

Når du søger efter din nye stretching taper online, er mulighederne mange! De findes i et bredt udvalg, både hvad vedrører farver, former og størrelser.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten af din stretching taper. Der findes en for alle, og helt sikkert også til dig. Det er i bund og grund helt op til dig hvilken du ønsker at købe, det afhænger fuldstændig af dit behov, din stil og hvor langt du er i stretch processen.


Hvor finder jeg de billigste stretching tapers

I de fleste tilfælde, kan det ofte svare sig at lede i de online webshops, når du ønsker at købe en ny stretching taper. Ofte er varelagrene større og der kan dermed bestilles flere hjem ad gangen, hvilket giver dig en billigere købspris som slutkunde.

Som bonus er udvalget af stretching tapers ofte bredere online end i den fysiske butik, samt ganske overskueligt. Det er derfor ikke mere besværligt at handle online, tværtimod! De fleste webbutikker gør et stort arbejde ud af at gøre oplevelsen så gnidningsfri for køberne som muligt.


Sådan kommer du videre fra tapers


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Hvad er en stretching taper?

  Hvor hurtigt kan man skifte en næsepiercing?

  Når du er blevet piercet i næsen, er det som regel med en ørering med lige stift. Denne er ikke så behagelig som næsepiercing, hvis man får ramt næsen, da den så vil ramme næsevæggen. Derfor ønsker de..

  Hvad er en stretching taper?

  Hvordan ser en øjenbrynspiercing ud?

  Der findes to typer øjenbrynspiercinger; som ring eller som buet stav.

  Den buede stav har i hver ende enten en kugle eller anden "genstand", der sørger for at piercingen ikke falder ud. En øjenbry..

  Hvad er en stretching taper?

  Hvad er en Dermal piercing?

  En Dermal piercing er et amerikansk fænomen, som alternativ til kropsudsmykning og andre surface piercinger.

  Dermal piercinger kan placeres stort set alle steder på kroppen, det er mere eller mind..

  Hvad er en stretching taper?

  Hvem kan få lavet en læbepiercing?

  Som med alle andre typer piercinger, anbefales det kraftigt at få lavet din læbepiercing hos en professionel.

  Denne har det rette udstyr og hygiejne, til at udføre arbejdet. På den måde undgår du ..

  Hvad er en stretching taper?

  Hvem får lavet intimpiercinger?

  Intimpiercing er for både mænd som kvinder, og menes at stamme fra Borneo. Her siges det at mændene skulle have fået lavet en intimpiercing, for at kvinderne gad være intime med dem.

  Man deler det..