Hvad er en stretching tunnel?

En stretching tunnel er et smykke der bruges i for eksempel øret, når du har fået udvidet hullet i øret (ear stretching) til større end normalen. De findes i et hav af forskellige størrelser, fra helt små til utroligt store. En tunnel er som navnet hentyder, en ?tunnel? igennem det piercede hul. Man kan derfor se igennem smykket.
Stretching er oftest set i ørerne, hvorfor stretching tunnels ofte bruges til disse.

Køb Stretching piercing smykker online her

Af Max Den 23.04
Hvad er en stretching tunnel?
Jason Rogers


Et bredt udvalg af stretching tunnels online

Uanset hvilken størrelse stretching tunnel du ønsker, er det at finde online. Efterspørgslen er øget markant de seneste år, men det er et fænomen der har fundet sted lige så længe der har været mennesker til.

De små stretching tunnels er til først i processen, og jo længere du kommer des større tunnel vil du få behov for.

Stretching tunnels fås som de fleste andre typer piercinger i et hav af farver, former og designs. Der er både de rå, feminine, glitrende og enkle. Der er stort set en for hver en smag. Se det brede udvalg i en af de mange online webbutikker.


Hvem har brug for stretching tunnels?

Stretching tunnels kan fås i alle tænkelige størrelser, hvorfor at disse er til folk der ønsker at udvide hullet i for eksemplet øret. Det er både til de nystartede med et helt lille hul, der er udvidet minimalt og til dem der er nået langt i processen og har brug for de helt store.

Stretching tunnels er til både mænd og kvinder, det eneste det kræver er ønsket om et udvidet hul til din piercing. Det brede udvalg gør, at der er en for alle. De er derfor ikke mere til den ene type end den anden.


Det første stretch


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Hvad er en stretching tunnel?

  Flotte piercingsmykker online

  Piercingsmykker er ikke længere kun til ørerne og navlen. Det ses oftere og oftere at folk bliver piercet på stort set alle dele af kroppen, det er efterhånden kun fantasien der sætter grænser.

  D..

  Hvad er en stretching tunnel?

  Hvad er en stretching hanger?

  En stretching hanger er lidt sammenlignelig med en taper, hvad angår formen af staven. Men en stretching hanger er designet og formet til at være iøjefaldende og blive set. De er til dig der vil gøre ..

  Hvad er en stretching tunnel?

  Hvor i øret sidder en ørepiercing?

  En ørepiercing er meget almindelig set, særligt den type der er placeret i øreflippen. At have øreringe er næsten ligeså almindeligt som at gå med halskæde i dag, uanset alder og køn.

  Men ørepierc..

  Hvad er en stretching tunnel?

  Hvor hurtigt kan man skifte en næsepiercing?

  Når du er blevet piercet i næsen, er det som regel med en ørering med lige stift. Denne er ikke så behagelig som næsepiercing, hvis man får ramt næsen, da den så vil ramme næsevæggen. Derfor ønsker de..

  Hvad er en stretching tunnel?

  Hvad bruges stretching plugs til?

  En stretching plug er en piercing der benyttes i forbindelse med at du går igennem for eksempel en ear stretching. Dette betyder helt konkret som navnet antyder, at udvide hullet i øret. Her sættes et..