Hvem får lavet intimpiercinger?

Intimpiercing er for både mænd som kvinder, og menes at stamme fra Borneo. Her siges det at mændene skulle have fået lavet en intimpiercing, for at kvinderne gad være intime med dem.

Man deler det op i to kategorier; piercing for synets skyld og stimulerende piercinger. Navnede taler rimelig meget for sig selv. Nogle får dem lavet for syns skyld, og andre for at opnå en øget stimulerende effekt af enten den piercede eller dennes partner.

For at få lavet en piercing skal du være myndig, altså over 18 år. Du kan derfor risikere at blive bedt om gyldigt ID i forbindelse med behandling.

Køb intimpiercing smykker online her

Af Max Den 27.04
Hvem får lavet intimpiercinger?
A. Pagliaricci


Kan jeg godt have intimpiercing og være gravid?

Der er ingen fare for at bære intimpiercinger under graviditeten. Dog anbefales det at fjerne smykket, inden selve fødslen, for at undgå at ødelægge den hus piercingen sidder under det voldsomme pres.

Når du har født, kan din intimpiercing sættes i igen. Dog skal du være opmærksom på at anatomien godt kan ændre sig i forbindelse med fødsel, hvorfor det ikke er alle typer piercinger der kan sættes i lige efter.


Kan jeg være intim lige efter at have fået lavet en intimpiercing?

Det kan sagtens lade sig gøre at være intim, kort efter at have fået lavet en intimpiercing. Lige efter er det dog vigtigt at benytte kondom, så ikke din partners kropsvæsker kommer i kontakt med det piercede område - med risiko for at skabe komplikationer.

Du bør dog ikke være intim lige efter, hvis det er forbundet med smerte i det piercede område. Det samme gælder hvis du bløder fra piercingen i den forbindelse - stop da straks. Det er til enhver tid vigtigt at rense det piercede område grundigt efter.


Oplysende video om intimpiercinger


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Hvem får lavet intimpiercinger?

  Kan man selv lave en tungepiercing?

  Det anbefales til en hver tid at få din tungepiercing lavet hos en professionel, der ved hvad han laver. Disse er uddannede og øvede i, hvordan man håndterer det bedst i forhold til hygiejne og har de..

  Hvem får lavet intimpiercinger?

  Et bredt udvalg af fake piercinger online

  Ønsker du en fake piercing, frem for de ægte piercinger. Så findes der et hav af muligheder online!

  Online i webshops findes et lækkert udvalg af fake piercinger, til fordelagtige priser der næst..

  Hvem får lavet intimpiercinger?

  Hvem får lavet brystpiercing?

  Som det er i dag, er det meget ligeligt set hos både mænd og kvinder. Brystpiercing er en meget populær form for udsmykning af kroppen og er kendt i hele verden.

  Piercing i brystet er ikke noget n..

  Hvem får lavet intimpiercinger?

  Hvad er en stretching hanger?

  En stretching hanger er lidt sammenlignelig med en taper, hvad angår formen af staven. Men en stretching hanger er designet og formet til at være iøjefaldende og blive set. De er til dig der vil gøre ..