Hvem får lavet intimpiercinger?

Intimpiercing er for både mænd som kvinder, og menes at stamme fra Borneo. Her siges det at mændene skulle have fået lavet en intimpiercing, for at kvinderne gad være intime med dem.

Man deler det op i to kategorier; piercing for synets skyld og stimulerende piercinger. Navnede taler rimelig meget for sig selv. Nogle får dem lavet for syns skyld, og andre for at opnå en øget stimulerende effekt af enten den piercede eller dennes partner.

For at få lavet en piercing skal du være myndig, altså over 18 år. Du kan derfor risikere at blive bedt om gyldigt ID i forbindelse med behandling.

Køb intimpiercing smykker online her

Af Max Den 27.04
Hvem får lavet intimpiercinger?
A. Pagliaricci


Kan jeg godt have intimpiercing og være gravid?

Der er ingen fare for at bære intimpiercinger under graviditeten. Dog anbefales det at fjerne smykket, inden selve fødslen, for at undgå at ødelægge den hus piercingen sidder under det voldsomme pres.

Når du har født, kan din intimpiercing sættes i igen. Dog skal du være opmærksom på at anatomien godt kan ændre sig i forbindelse med fødsel, hvorfor det ikke er alle typer piercinger der kan sættes i lige efter.


Kan jeg være intim lige efter at have fået lavet en intimpiercing?

Det kan sagtens lade sig gøre at være intim, kort efter at have fået lavet en intimpiercing. Lige efter er det dog vigtigt at benytte kondom, så ikke din partners kropsvæsker kommer i kontakt med det piercede område - med risiko for at skabe komplikationer.

Du bør dog ikke være intim lige efter, hvis det er forbundet med smerte i det piercede område. Det samme gælder hvis du bløder fra piercingen i den forbindelse - stop da straks. Det er til enhver tid vigtigt at rense det piercede område grundigt efter.


Oplysende video om intimpiercinger


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Hvem får lavet intimpiercinger?

  Hvordan ser en øjenbrynspiercing ud?

  Der findes to typer øjenbrynspiercinger; som ring eller som buet stav.

  Den buede stav har i hver ende enten en kugle eller anden "genstand", der sørger for at piercingen ikke falder ud. En øjenbry..

  Hvem får lavet intimpiercinger?

  Flotte piercingsmykker online

  Piercingsmykker er ikke længere kun til ørerne og navlen. Det ses oftere og oftere at folk bliver piercet på stort set alle dele af kroppen, det er efterhånden kun fantasien der sætter grænser.

  D..

  Hvem får lavet intimpiercinger?

  Hvor i øret sidder en ørepiercing?

  En ørepiercing er meget almindelig set, særligt den type der er placeret i øreflippen. At have øreringe er næsten ligeså almindeligt som at gå med halskæde i dag, uanset alder og køn.

  Men ørepierc..

  Hvem får lavet intimpiercinger?

  Hvad bruges stretching plugs til?

  En stretching plug er en piercing der benyttes i forbindelse med at du går igennem for eksempel en ear stretching. Dette betyder helt konkret som navnet antyder, at udvide hullet i øret. Her sættes et..

  Hvem får lavet intimpiercinger?

  Hvem får lavet brystpiercing?

  Som det er i dag, er det meget ligeligt set hos både mænd og kvinder. Brystpiercing er en meget populær form for udsmykning af kroppen og er kendt i hele verden.

  Piercing i brystet er ikke noget n..