Hvor i øret sidder en ørepiercing?

En ørepiercing er meget almindelig set, særligt den type der er placeret i øreflippen. At have øreringe er næsten ligeså almindeligt som at gå med halskæde i dag, uanset alder og køn.

Men ørepiercingen behøver ikke kun at sidde traditionelt i øreflippen. Denne kan også være placeret i brusket, længere oppe af øret.

Hvor den placeres har stor betydning for både helingsprocessen og omfanget af behandling efterfølgende.

Køb ørepiercing smykker online her

Af Max Den 27.04
Hvor i øret sidder en ørepiercing?
Daniel Zedda


Hvor hurtigt heler min nye ørepiercing?

Når du får lavet ørepiercing i øreflippen, har det en helingstid på 2-4 måneder. Denne placering forvolder sjældent problemer og heler som oftest problemfrit.

En ørepiercing i bruskdelen, har en lidt længere helingstid på 3-6 måneder. Dette skyldes at den heler i tre forskellige lag, hvilket foregår i hvert sit tempo. Et hyppigt problem i forbindelse med denne type piercing, er hævelse og ardannelse omkring det piercede område. Normalvis vil hævelsen forsvinde efter nogle uger. Ardannelse kommer hvis hullet er større end det isatte smykke, hvilket som regel sker hvis man går til en uerfaren piercer, eller får den skudt i med ørepistol. Det kan også ske hvis ikke den passes ordentligt, eller smykket sidder skævt.


Hvordan laves en ørepiercing?

De professionelle piercere, ser skævt til den meget brugte ørepistol og bruger aldrig denne metode. Dette på grund af den aldrig kan steriliseres 100 %, hvilket kan give smitterisiko hvis blodrester overføres fra tidligere kunder.

Ud over det er det ikke lige til at lave en vinkelret ørepiercing med ørepistol. Derudover laver denne et større hul end en almindelig piercingnål, hvilket kan medføre ardannelse omkring området.

For at få lavet ørepiercinger, skal man være fyldt 15 år og kunne vise dette med gyldigt ID. Såfremt du ikke er gammel nok, kræver de fleste steder at du medbringer forældre eller værge til at give samtykke til piercingen.


Ørepiercing video


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Hvor i øret sidder en ørepiercing?

  Hvad er en stretching tunnel?

  En stretching tunnel er et smykke der bruges i for eksempel øret, når du har fået udvidet hullet i øret (ear stretching) til større end normalen. De findes i et hav af forskellige størrelser, fra helt..

  Hvor i øret sidder en ørepiercing?

  Hvor hurtigt kan man skifte en næsepiercing?

  Når du er blevet piercet i næsen, er det som regel med en ørering med lige stift. Denne er ikke så behagelig som næsepiercing, hvis man får ramt næsen, da den så vil ramme næsevæggen. Derfor ønsker de..

  Hvor i øret sidder en ørepiercing?

  Hvem kan få lavet en læbepiercing?

  Som med alle andre typer piercinger, anbefales det kraftigt at få lavet din læbepiercing hos en professionel.

  Denne har det rette udstyr og hygiejne, til at udføre arbejdet. På den måde undgår du ..

  Hvor i øret sidder en ørepiercing?

  Hvad er en Dermal piercing?

  En Dermal piercing er et amerikansk fænomen, som alternativ til kropsudsmykning og andre surface piercinger.

  Dermal piercinger kan placeres stort set alle steder på kroppen, det er mere eller mind..

  Hvor i øret sidder en ørepiercing?

  Kan man selv lave en tungepiercing?

  Det anbefales til en hver tid at få din tungepiercing lavet hos en professionel, der ved hvad han laver. Disse er uddannede og øvede i, hvordan man håndterer det bedst i forhold til hygiejne og har de..