Hvordan ser en øjenbrynspiercing ud?

Der findes to typer øjenbrynspiercinger; som ring eller som buet stav.

Den buede stav har i hver ende enten en kugle eller anden "genstand", der sørger for at piercingen ikke falder ud. En øjenbrynspiercing som buet stav, er lidt sammenlignelig med en navlepiercing af udseende.

Ringen kan enten være helt rund, eller som en ¾ cirkel, med kugler i hver ende til at sørge for den ikke falder ud. Nogle kan også være lidt skævt snoet, for et mere unikt udseende.

Øjenbrynspiercinger fås som alle andre typer piercinger, i forskellige materialer. Såsom for eksempel titanium, kirurgisk stål, guldbelagt stål og sort stål. Hvilket materiale der er bedst, er nok mest af alt en smagssag.

Køb strech plugs tapers hangers piercing smykker online her

Af Max Den 27.04
Hvordan ser en øjenbrynspiercing ud?
me and the sysop


Hvor kan jeg få lavet min øjenbrynspiercing?

Der findes et hav af muligheder for, hvor du kan få lavet din øjenbrynspiercing. Der findes shops der er specialister i den slags og kun gør sig i det, men det er heller ikke ualmindeligt at der hos en tatovør er ansat en piercer.

Det anbefales til hver en tid, at få din øjenbrynspiercing lavet af en professionel. De ved hvad de laver og du er sikret et ordentligt resultat, samt mindre risiko for infektioner. En professionel vil kunne guide dig ordentligt til, hvordan du skal behandle det piercede område i starten. Særligt i starten har et ny piercet område behov for ekstra pleje, da det gennemgår en helingsproces.


Kan det svare sig at købe smykker til min øjenbrynspiercing online?

I rigtig mange tilfælde er det en fordel at købe sine smykker online, da de større lagerbeholdninger giver bedre indkøbspriser og dermed bedre priser til dig som slutbruger.

Online er der også den fordel at der er et større og mere overskueligt udvalg af øjenbrynspiercinger, samt du kan få det leveret lige til døren.


Video om øjenbrynspiercing


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Hvordan ser en øjenbrynspiercing ud?

  Et bredt udvalg af fake piercinger online

  Ønsker du en fake piercing, frem for de ægte piercinger. Så findes der et hav af muligheder online!

  Online i webshops findes et lækkert udvalg af fake piercinger, til fordelagtige priser der næst..

  Hvordan ser en øjenbrynspiercing ud?

  Hvad er en stretching tunnel?

  En stretching tunnel er et smykke der bruges i for eksempel øret, når du har fået udvidet hullet i øret (ear stretching) til større end normalen. De findes i et hav af forskellige størrelser, fra helt..

  Hvordan ser en øjenbrynspiercing ud?

  Hvor hurtigt kan man skifte en næsepiercing?

  Når du er blevet piercet i næsen, er det som regel med en ørering med lige stift. Denne er ikke så behagelig som næsepiercing, hvis man får ramt næsen, da den så vil ramme næsevæggen. Derfor ønsker de..

  Hvordan ser en øjenbrynspiercing ud?

  Hvad bruges stretching plugs til?

  En stretching plug er en piercing der benyttes i forbindelse med at du går igennem for eksempel en ear stretching. Dette betyder helt konkret som navnet antyder, at udvide hullet i øret. Her sættes et..

  Hvordan ser en øjenbrynspiercing ud?

  Hvad er en Dermal piercing?

  En Dermal piercing er et amerikansk fænomen, som alternativ til kropsudsmykning og andre surface piercinger.

  Dermal piercinger kan placeres stort set alle steder på kroppen, det er mere eller mind..