Kan man selv lave en tungepiercing?

Det anbefales til en hver tid at få din tungepiercing lavet hos en professionel, der ved hvad han laver. Disse er uddannede og øvede i, hvordan man håndterer det bedst i forhold til hygiejne og har det rette udstyr.

En professionel vil også kunne give dig gode råd til at oprethold ordentlig mundhygiejne, efter du har fået lavet din tungepiercing. Denne vil dagligt være i kontakt med både mad og drikke, hvorfor det er ekstra vigtigt at rengøre den grundigt. I starten er det særligt vigtigt at få det gjort dagligt.

Efterbehandlingen i dagene efter du har fået lavet din tungepiercing, er forskellig fra person til person.

Dette skyldes at helingsprocessen ikke er ens for alle og det kan kræve mere behandling for dig, end for din veninde.

Af Max Den 14.04
Kan man selv lave en tungepiercing?
amanda tetrault


Er tungepiercing for alle?

Det er en smagssag ligesom med alle andre typer piercinger, om man synes det klæder mænd som kvinder.

Køb tungepiercing smykker online her

Tungepiercinger er for alle dem, der ønsker at have en. Om man er mand eller kvinde har ingen betydning, det er en piercing der er ofte set hos begge køn.

Tungepiercing er et forholdsvist nyt fænomen i Danmark og ses mest hos den yngre generation. Men som med alle piercinger, er det en smagssag om man kan lide dem eller ej ? og ikke afhængig af alder, køn eller andet.


Hvordan ser en tungepiercing ud?

Den klassiske tungepiercing er en stav der går igennem tungen, med en kugle på hver side til at holde den fast. Men som med alle andre piercinger, findes der et hav af forskellige typer piercinger til tungen.

Udvalget er bredt! Faktisk er det stort set kun fantasien der sætter grænser for, hvilke typer piercinger folk får lavet. Køb din næste tungepiercing online!


Tungepiercing på film


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Kan man selv lave en tungepiercing?

  Hvad er en stretching taper?

  Typisk er der tale om en lille kegleformet stav, som bruges under processen når du ønsker at stretche din øreflip. Når du ønsker at stretche hullet i dit øre, er stretching tapers et rigtig godt valg,..

  Kan man selv lave en tungepiercing?

  Hvad er en stretching tunnel?

  En stretching tunnel er et smykke der bruges i for eksempel øret, når du har fået udvidet hullet i øret (ear stretching) til større end normalen. De findes i et hav af forskellige størrelser, fra helt..

  Kan man selv lave en tungepiercing?

  Hvor i øret sidder en ørepiercing?

  En ørepiercing er meget almindelig set, særligt den type der er placeret i øreflippen. At have øreringe er næsten ligeså almindeligt som at gå med halskæde i dag, uanset alder og køn.

  Men ørepierc..

  Kan man selv lave en tungepiercing?

  Flotte piercingsmykker online

  Piercingsmykker er ikke længere kun til ørerne og navlen. Det ses oftere og oftere at folk bliver piercet på stort set alle dele af kroppen, det er efterhånden kun fantasien der sætter grænser.

  D..

  Kan man selv lave en tungepiercing?

  Et bredt udvalg af fake piercinger online

  Ønsker du en fake piercing, frem for de ægte piercinger. Så findes der et hav af muligheder online!

  Online i webshops findes et lækkert udvalg af fake piercinger, til fordelagtige priser der næst..