Kan man selv lave en tungepiercing?

Det anbefales til en hver tid at få din tungepiercing lavet hos en professionel, der ved hvad han laver. Disse er uddannede og øvede i, hvordan man håndterer det bedst i forhold til hygiejne og har det rette udstyr.

En professionel vil også kunne give dig gode råd til at oprethold ordentlig mundhygiejne, efter du har fået lavet din tungepiercing. Denne vil dagligt være i kontakt med både mad og drikke, hvorfor det er ekstra vigtigt at rengøre den grundigt. I starten er det særligt vigtigt at få det gjort dagligt.

Efterbehandlingen i dagene efter du har fået lavet din tungepiercing, er forskellig fra person til person.

Dette skyldes at helingsprocessen ikke er ens for alle og det kan kræve mere behandling for dig, end for din veninde.

Af Max Den 14.04
Kan man selv lave en tungepiercing?
amanda tetrault


Er tungepiercing for alle?

Det er en smagssag ligesom med alle andre typer piercinger, om man synes det klæder mænd som kvinder.

Køb tungepiercing smykker online her

Tungepiercinger er for alle dem, der ønsker at have en. Om man er mand eller kvinde har ingen betydning, det er en piercing der er ofte set hos begge køn.

Tungepiercing er et forholdsvist nyt fænomen i Danmark og ses mest hos den yngre generation. Men som med alle piercinger, er det en smagssag om man kan lide dem eller ej ? og ikke afhængig af alder, køn eller andet.


Hvordan ser en tungepiercing ud?

Den klassiske tungepiercing er en stav der går igennem tungen, med en kugle på hver side til at holde den fast. Men som med alle andre piercinger, findes der et hav af forskellige typer piercinger til tungen.

Udvalget er bredt! Faktisk er det stort set kun fantasien der sætter grænser for, hvilke typer piercinger folk får lavet. Køb din næste tungepiercing online!


Tungepiercing på film


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Kan man selv lave en tungepiercing?

  Hvad er en stretching hanger?

  En stretching hanger er lidt sammenlignelig med en taper, hvad angår formen af staven. Men en stretching hanger er designet og formet til at være iøjefaldende og blive set. De er til dig der vil gøre ..

  Kan man selv lave en tungepiercing?

  Hvor hurtigt kan man skifte en næsepiercing?

  Når du er blevet piercet i næsen, er det som regel med en ørering med lige stift. Denne er ikke så behagelig som næsepiercing, hvis man får ramt næsen, da den så vil ramme næsevæggen. Derfor ønsker de..

  Kan man selv lave en tungepiercing?

  Hvor i øret sidder en ørepiercing?

  En ørepiercing er meget almindelig set, særligt den type der er placeret i øreflippen. At have øreringe er næsten ligeså almindeligt som at gå med halskæde i dag, uanset alder og køn.

  Men ørepierc..

  Kan man selv lave en tungepiercing?

  Hvad er en stretching tunnel?

  En stretching tunnel er et smykke der bruges i for eksempel øret, når du har fået udvidet hullet i øret (ear stretching) til større end normalen. De findes i et hav af forskellige størrelser, fra helt..