Rains til dig, som er velforberedt

Efteråret indtager Danmark, og der kommer flere regnfulde dage. Når solskinsvejret så småt forsvinder, og den danske sommer erstattes af efterår, må vi lave en række tilpasninger. Der er de små ting, som kommer helt af sig selv: at tænde for radiatoren og finde de lune trøjer frem. Men vi kan ikke stoppe her, for regn gør det nødvendigt at have en regnjakke og paraply. Begge dele kan fylde meget i tasken, men det behøver ikke at være sådan. Der findes flere løsninger, og det behøver ikke at være kikset eller bøvlet.

Af Max Den 06.02
Rains til dig, som er velforberedt


Praktisk og stilfuld i en smuk forening

I Danmark er det nødvendigt at være forberedt på dårligt vejr, uanset hvilken tid på året det er. Men særligt om efteråret lurer regnen bag den nærmeste sky. Derfor er det rart med nogle muligheder, som er simple, og ikke kræver den store indsats. Med en lækker og stilfuld regnjakke fra Rains

vil du altid have en jakke, der passer til det danske efterårsvejr, uden at du går på kompromis med stil eller kvalitet.

Mange af os tænker på en regnjakke som noget, man kun tager frem, når det er yderst nødvendigt. Det resulterer ofte i, at vi ikke er forberedte, når der går hul på skyerne. Det er ærgerligt, og det er irriterende. Men vigtigst af alt er det fuldkomment unødvendigt. Regnjakker behøver nemlig slet ikke at være kiksede eller kluntede. Problemet kan nemt løses ved at købe en lækker regnfrakke med et pænt design og i en god kvalitet. På den måde kan man have regnjakken på til hverdag, og man vil være forberedt, hvis vejret skulle gå hen og blive dårligt. En af de brillante ting ved Rains-regnjakker er looket ? de er nemlig et godt eksempel på, at man ikke behøver at gå på kompromis med den gode stil, selvom man er forberedt på det værste.


Rains har de vigtigste remedier mod regnvejr

Når man har fået det vigtigste, regnjakken, på plads, er der andre ting, som også er rare at have, når det regner. Man kan for eksempel få tasker i et vandafvisende materiale. Taskerne findes i mange forskellige modeller og farver. Derfor kan du helt sikkert finde en lækker og stilfuld taske, som også er praktisk. En lækker bæltetaske til de regnfulde festivaler, en moderne weekendtaske med en matchende toilettaske til de små getaways eller en skøn rygsæk, som er perfekt til hverdagsbrug.
Udover en taske kan det også være en god idé at supplere med et par regnbukser, så du kan holde hele kroppen tør på vej til arbejde. Bukserne fås i neutrale farver, som matcher den jakke, du bedst kan lide. Man har rig mulighed for at mikse og matche, så man får sin helt egen personlige stil. Hvis man skal ud i kraftigt regnvejr, kan hele sættet også suppleres med en hat ? og så bliver man vist ikke meget bedre forberedt på det danske vejrs luner.
Med Rains får man skandinavisk design til skandinavisk vejr. Der er ikke så mange dikkedarer, men masser af muligheder for at personliggøre det fornuftige look. Man får de nødvendige remedier til at modstå det danske vejr, og man får dem i en form, som gør det muligt at have en garderobe med fornuftigt og alsidigt overtøj til hverdagsbrug.

Af Max

0 kommentarer

    Deltag i diskussionen

    Kommentar og bedømmelse
    Navn*
    E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
       Karakter