Sådan behandler du uren hud i ansigtet produkter

Uren hud kan skyldes mange ting. Foruden et forbrug af alkohol og cigaretter, som kan være med til at give uren hud, kan mange andre faktorer nemlig også spille ind. For eksempel er det vigtigt, hvad man spiser, hvilken make-up man bruger, hvor meget du drikker og så videre. Desuden kan det også være gensbestemt, og derfor er der blot nogen, der fra naturen side har mere uren hud end andre. Uanset hvad er det dog et problem, der er til gene for mange, og som kan være rigtig svært at komme af med. Men der er mange muligheder for at forbedre sin hud både ved at ændre vaner eller ved brug af forskellige produkter.

Køb creme produkter mod uren hud billigt online her

Af Max Den 09.05
Sådan behandler du uren hud i ansigtet produkter
Lauren Hammond


Kend din hudtype

Først og fremmest er det vigtigt at vide, hvilken hudtype du har. De fleste produkter er nemlig tilpasset en bestemt hudtype, og bruger du de forkerte, kan du være med til at gøre skaderne værre, i stedet for at udbedre problemet. Har du fedtet hud, er du generelt mere tilbøjelig til at få uren hud, men netop her findes der også mange produkter, der er målrettet netop den her gruppe af mennesker.


Hvad gør jeg?

Foruden at skrue ned på alkohol og rygning, er det også vigtigt at spise rigtigt. Mange oplever at få mere uren hud, hvis de spiser meget fed eller sukkerholdig mad. Som udgangspunkt er frugt og grønt med til at bevirke, at man får en flot hud. Desuden er det vigtigt at drikke meget vand og at fjerne sin make-up, inden man træner eller går i seng. Hjælper ingen af de ?naturlige? veje, kan det være en god idé at se sig om efter et produkt til at afhjælpe problemet. Her kan det være udmærket at prøve lidt forskelligt og se, hvad der virker for netop dig, fordi ingen hud er ens.


Tag dig godt af din hud


Af Max

0 kommentarer

  Deltag i diskussionen

  Kommentar og bedømmelse
  Navn*
  E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
     Karakter


  Sådan behandler du uren hud i ansigtet produkter

  De bedste produkter og metoder mod tør hud

  Tør hud kan være svær at pleje. Den tørre hud opstår ved, at talg produktionen ikke er så høj, og huden derfor har let ved at dehydrere og tørre ud. Generne i forbindelse med denne type hud kan være ..

  Sådan behandler du uren hud i ansigtet produkter

  Aldrig mere fedtet hud - Sådan!

  Fedtet hud skyldes en overproduktion af talg i huden. Det er for det meste gensbestemt, men er ikke desto mindre til gene for mange, der føler, deres hud kan komme til at skinne i løbet af en lang dag..