"Trappestigen" fra Hindevadgaard

Så kender du måske allerede Tegnestuen Hindevadgaard for deres smukke restaurationsarbejde, arkitektur og design rundt om i verden. Den fynske tegnestue har speciale i restaurering af kirker og by- og landhuse - men gennem årene har man også forsøgt sig med møbeldesign, hvilket der er kommet en række "klassikere" ud af:

Af Max Den 19.11En overset klassiker

Én af disse klassikere er Trappestigen fra Hindevadgaard, som er designet af arkitekterne Benedicte & Poul Erik Find. Udover at være et ergonomisk og sikkert arbejdsredskab, er Trappestigen fra Hindevadgaard en smuk og gennemarbejdet designklassiker, som vil gøre sig godt i ethvert moderne hjem med sans for kvalitet og godt design.

Trappestigen er produceret i massiv, lakeret birk og fås i naturtræ og fire smukke farver; sort, hvid, grøn og orange. Farverne er moderne og klare - og står rigtig godt til designklassikere som Wegners Y-stol, Tripp Trapp stolen og andre træmøbler, som fås i mange smukke farver.


Et eksklusivt møbel

Trappestigen kan bruges som arbejdsredskab, når øverste hylde skal tørres af, eller når julepynten skal ned fra skabet - og som et eksklusivt møbel, når ikke den er i brug: Den kan stå klappet ud midt på stuegulvet eller hænges op på det medfølgende ophæng, der, ligesom stigen, er produceret i lakeret birk og kommer i samme farver som stigen.

En forlænget vange giver Trappestigen et helt specielt udtryk, visuelt, ligesom den tilføjet en ekstra dimension til stigen ift. sikkerhed, når du skal op og ned. Yderligere, er der en god og behagelig vinkel på vangerne, når Trappestigen er klappet ud, hvilket giver balance og stabilitet - både når du står på stigen eller hvis du bruger den som siddeskammel.

Trappestigen fra Hindevadgaard fås i køkken- og designbutikker landet over samt på en række netbutikker, og hos Stigefabrikken.dk er der tilmed prisgaranti og gratis levering.

Af Max

0 kommentarer

    Deltag i diskussionen

    Kommentar og bedømmelse
    Navn*
    E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
       Karakter